Search
  • Chantal Ho-A-Hing

Het verhaal van een tevreden klant

De eerste keer: spannend, bijzonder en onvergetelijk. Nee, dit is niet het begin van een verhaal a la 'Fifty Shades of Grey'. Ik heb het natuurlijk over mijn allereerste interim-opdracht!Dyade Voordeelservice

Van mijn inschrijving bij de KVK tot de inrichting van mijn adminstratie. Ik was als beginnende ondernemer goed voorbereid. Wat was het gezegde ook alweer? Een goed begin is het halve werk? Maar dan was er nog die andere helft: op zoek gaan naar mijn eerste opdracht.


Het zal wel een combinatie van het juiste moment en geluk zijn geweest, want binnen no-time kreeg ik een reactie op mijn LinkedIn bericht waarin ik aangaf dat ik op zoek was naar een leuke klus. Ik kon op gesprek komen bij de directeur en manager van Dyade Voordeelservice.


Marketing en sales

Ik schreef de marketingstrategie voor het toen nog op te zetten online voordelenplatform voor leraren, hield mij bezig met de merkidentiteit en was bezig met acquisitie en behoud van leveranciers. De diversiteit aan werkzaamheden en het bouwen van iets nieuws daar kreeg ik veel energie van.


Een vijfsterren recensie

Het voordelenplatform www.meesterlijkevoordelen.nl was na ruim 10 maanden een feit. Hetzelfde gold voor de marketingcommunicatieuitingen en de kanalen. Ik was blij met het resultaat en die blijdschap deelde het team van Dyade Voordeelservice ook, en in het bijzonder de directeur. Hij heeft ongevraagd een hele mooie recensie over mijn werk en persona geschreven. Voor een beginnende ondernemer is dat erg waardevol. Immers, goede recensies leiden tot nieuwe opdrachten. Lees hieronder de recensie van een tevreden klant.

Chantal = Alles in 1

Als eindverantwoordelijke van een bedrijf bent u blijvend op zoek naar versterking van uw formatie. ‘Spelers’ die uw ‘team’ beter maken zeg maar. Vaak krijg je in een sollicitatiegesprek een eerste indruk, maar blijkt in de tijd dat zo mooi als de kandidaat zich voorstelde in de praktijk toch iets minder uit te pakken. Want als eindverantwoordelijke wilt u stiekem iemand die alles kan. Net als u. U wilt iemand die strategisch meedenkt, proactief kansen najaagt, het team aanstuurt en enthousiasmeert als uw buiten de deur bent en het liefst ook nog iemand die de strategie naar de praktijk kan vertalen en niet te beroerd is zelf de handen uit de mouwen te steken. Oftewel, u bent blijvend op zoek naar de ‘alleskunner’. Geheel toevallig stuitte ik eind 2018 op een LinkedIn bericht waarin Chantal zich presenteerde als marketingspecialist. Op dat moment niet direct hetgeen dat we zochten. Ik zocht namelijk een interim manager, waarbij marketing wel een heel belangrijk onderdeel van de portefeuille was. Ondanks dat haar profiel op het eerste oog niet helemaal matchte met hetgeen wij nodig hadden, triggerde de oproep mij en ik besloot te reageren op het bericht van Chantal. Ik schetste wat wij nodig hadden en zij schetste waar haar kwaliteiten lagen. Het gaf mij een goed gevoel. Toch was ik huiverig. Want een eerste indruk zegt zoals gezegd niet altijd alles. Na diverse gesprekken is Chantal bij ons gestart in de rol van interim manager. Al snel werd duidelijk dat ik per toeval de droomkandidaat had gevonden voor de functie. Ze bleek een echte ‘alleskunner’. Het is ons door de Corona-crisis niet gelukt om Chantal binnenboord te houden, maar zodra alle seinen weer op groen staan, is ze de eerste die ik opbel. En dat adviseer ik u ook. Mocht u een functie hebben voor deze topper, dan zou ik als ik u was snel zijn. Deze kandidaten zijn erg schaars en voor je het weet bent u te laat en hang ik weer aan haar lijn. Frank Cannegieter - Directeur Dyade Academy, Voordeelservice en Entrance.